Foccacia er veldig godt til supper og gryter eller du kan servere det med spekeskinke og brie:)
Her i huset spiser de opp hver en smule når jeg baker Foccacia,
De elsker å ha det med til skolemat.
Jeg deler selvfølgelig oppskriften slik at dere også kan kose dere med
FOCCACIA.
7 dl lunket vann
0,7 dl olivenolje
1ss sukker
1ss salt
50 gram gjær
1 kg hvetemel
Elt gjærdeigen godt og la den stå å heve 1 time
Bakes ut og legges i bakepapirkledd storform.
Heves ca. 40 minutter
Trykk små hull i deigen med fingeren og smør utover
olivenolje og strø på maldonsalt.
Jeg lager en blanding med olivenolje og soltørket tomat som jeg kjører i foodprossessoren først.
Stekes på 180 grader midt i ovnen i 25 minutter.
Vel bekomme:))
Karipia
Nam nam det ser så utroooolig godt ut! Takk for oppskriften!!! :)
SvarSlettSå veldig godt ut :-) Deilig med soltørket tomat :-) Fikk lyst til å bake det, takk for oppskrifta :-)) Ha en fin lørdagsskveld !!
SvarSlettNam nam, den må prøves :) Flink til å dele med deg du :)))
SvarSlettMmm, herlig! Her elsker vi også foccacia, så kanskje jeg skulle prøve oppskriften din en dag :)
SvarSlettHa en fin lørdagskveld!
Klem, Inger
Nam nam nam, dette er bare super godt! Har ikke prøvt å lage det selv, men spise det....DET kan du tro jeg har gjort mange ganger. Kopierer denne, den MÅ prøves her hjemme:))
SvarSlettTusen takk!
Klem på deg