mandag 2. mai 2011

Verdens saftigste sjokoladekake.

Ja denne oppskriften er den aller beste sjokoladekakeoppskriften jeg har prøvd,
og jeg har prøvd ganske mange.
Det er egentlig oppskrift på krydderkake,
men jeg har byttet ut krydderet med kakao og laget min egen sjokoladekrem.


Bare så synd dere hverken kan lukte, smake eller føle den saftige kaken.
Men oppskriften skal dere ihvertfall få,
så da kan dere jo bake den selv og bedømme.

SJOKOLADEKAKE.

1 liter Kefir
250 gram smeltet margarin
4 kopper sukker
6 kopper hvetemel
3 ts natron
4ss kakao

Bland alt godt sammen og ha det over i en bakepapirkledd langpanne.
Stekes ved 175 grader i 45 minutter.

SJOKOLADEKREM.

5dl melis
2ts vaniljesukker
100g smeltet margarin
3ss kakao
litt kaffe

Bland kremen og smør den på kaken.
Pynt den gjerne om du vil.


Grunnen til at denne kaken er så saftig er nok at den inneholder Kefir og ikke egg.
Kjekk kake å bake for eggallergikere og dette da.

Prøv den du også og la meg få høre hva du syns:))

Ønsker dere en fin start på uka.
Her skinner solen og det ser ut til å bli en nydelig dag.

Vi blogges snart igjen.

Karipia




5 kommentarer:

  1. Ah, denne så god ut! Synes alltid at mine sjokoladekaker blir litt tørre, så kanskje denne oppskriften er verdt å forsøke ut!!
    Fin kveld til deg!
    :)

    SvarSlett
  2. Mmm! Den så kjempe god ut! Og det er den jo å da:):) No fikk jeg lyst på sånn sjokoladekake:)

    SvarSlett
  3. Oi da... så denne lang vei på bloggrullen til G-Anette =)
    Legge ut sånt, da! =)))

    Blir vel sjokokake her også snart da, selv om bikiniformen er langt nok unna...

    Mvh Siv

    SvarSlett
  4. Takk for oppskrift på kjempegod kake! Den er enkel og som du sier saftig. Jeg synes selv at lyse kaker er best, så neste gang skal jeg være litt mer forsiktig med kakaoen.

    SvarSlett