Denne eggsalaten har blitt en høydare her i huset.
Den lages alltid til høytider og koldtbord,
men har også funnet sin plass i hverdagen her etterhvert.
EGGSALAT.
8 egg
1 pose majones
2ss finhakket purre
litt sylteagurk kraft
salt og pepper
karry
Kok eggene harde og avkjøl de.
Del eggene med eggdeleren,
først på langs og så på tvers.....da får du små biter.
Bland eggene og den finhakkede purren i majonesen.
Tilsett litt sylteagurkkraft for å tynne den litt ut.
Smak til med salt, pepper og karry.
Liker du ikke karry, kan du la være å bruke den.
Deilig pålegg på hjembakt brød dette.
Prøv den du også, håper du vil like den.
Vi blogges:)
Karipia
Mmmm, dette er godt det Kari, eggesalat er godt til det meste...
SvarSlettJeg lager også alle mine salater selv, nå går det mest i tunfisksalat...Kjempegodt :-)
Ha en fin uke vennen.. Klem
Helt enig med dæ at eggesalat e godt:)
SvarSlettBruke å lage den t jul.
Eggsalat er deilig ja. Du kan prøve min en dag også.
SvarSlett8-9 Egg
En pose majones
3-4spiseskjeer rømme
purreløk
spekesinke
Nam! Eggsalat er skikkelig nammis, skal prøve din oppskrift en dag, takk :)
SvarSlett