mandag 6. februar 2012

Hjemmelagde karbonader med soppstuing.

Saftige hjemmelagde karbonader.
Nam nam.


Fikk du lyst til å lage mine karbonader får du oppskriften her.

800g kjøttdeig
1/2 stor løk
salt
pepper
grillkrydder
2 fedd hvitløk
2ss potetmel
2 egg
melk

Legg kjøttdeig, løk, hvitløk, potetmel og krydder i en foodprossessor.
Ha i ett egg i gangen og spe med melk til passe deigtykkelse.
Form til 8 store karbonader.
Stek de nesten ferdig i stekepannen og etterstek litt i steikovnen på 180 grader ca 10 min.
Og det som er godt på karbonadene er soppstuing.


Oppskrift på soppstuing får du også.

300g diverse sopp
1 løk
smør
mel
fløte/melk
HP-saus
salt og pepper

Smelt smør i pannen og sviss løken i smøret.
Ha i hvetemel så det blir en jevning.
Spe med 1 boks fløte og evt. litt melk til passe tykkelse.
Ha i finkuttet sopp som du på forhånd har stekt litt i pannen.
Smak til med salt, pepper og litt HP-saus.

Vel bekomme:))


Nå ble jeg sulten igjen jeg.......fnise
Så kanskje det bli en karbonade til lunch i dag:)

Vi blogges:))

Karipia






1 kommentar:

  1. Hmmmm Hjemmelagde karbiser er jo så godt. Tror nok jeg skal lage meg det en dag. Takk for oppskrifter og ideer :o)

    SvarSlett